Halloween!

Hallu alla.

Sitter hemma hos jessica med josefine, har inte gjort så mycket, vi har bara ätit pizza, druckit en cider.
Efter vi hade ätit klart sminkade vi oss läskigt och tog lite foton.

Igår gick vi inte och la oss förens halv sex eller jag somna halv sju, sjukt trött idag.   

Nu ska vi snart ut och träffa Jonathan och Smurfen sen får vi se vad som händer, ska sova här inatt igen med josse och jessica hoppa  det blir tidigare idag! ush söndag imorgon :( 

Lots of love
Nathalie
  


Foki.blogg.se

Jag är med i en tävling från fokis.blogg.se blogg, där man kan vinna hårvårdsprodukter eller en plattång, tror inte jag kommer vinna men man får ju hoppas :)

Love

Kärleken övervinner allt.

Lite av varje...

Hellu.

Idag kom mamma in och väkte mig halv tolv, gjorde mig i ordning...
Sen vid halv ett körde jag, mamma och emelie in till burlöv för emelie skulle snacka med sin handledare.
Medans hon gjorde det så gick jag och kollade i affärer, hittade ett par tyg skor som var på rea, köpte dom för 149 kronor.
Sen körde vi vidare till det nya Ikea, skit stort!
När vi hade ställt bilen gick vi in och åt, sen gick vi runt hela och kollade lite.
OHHH när man går där inne vill man bara flytta hemmifrån direkt för där är så fina saker!!
Körde hem och sen lämnade mamma mig på stjärnan, träffade folk sen gick jag, josse, emma och louise upp till emma för att spela lite kort och chilla sönder.

Klockan 12 gick jag hem och nu sitter jag bara vid datan och har skit tråkigt, ingen rolig inne på msn iheller. Så snälla kan någon vara lite social! Typ ringa mig eller smsa med mig! 0739945874.

Lots of love
Nathalie


For today

Hur mår ni? Jag mår bra, idag har jag varit hemma hela dagen för igår hade jag jätteont i huvudet och i halsen, men idag är det mycket bättre.
Vakna vid halv 10 idag sen har jag inte gjort så mycket, chillat film och sånt.
Nu är klockan halv fem och mamma har kommit hem, hoppas hon lagar mat snart för jag är jätte hungrig. 
Ikväll ska jag inte göra någonting alls bara sitta hemma vid datan., tråkigt jag vet!

Lots of love
Nathalie
 


Onsdag, 21 oktober

hello.

Sitter vid datan och har skit tråkigt, gick hem från skolan idag för jag hade ont i huvudet och halsen.

Min tunga tar kål på mig, den är jätte svullen och gör ont :(


Måndag, 19 oktober

hejsan alla idag så hände något otroligt !

JAG PIRCADE TUNGAN :O :D

Jag fick först inte för mina föräldrar men sen sa jag att jag skulle sluta röka och då fick jag om jag slutade röka.

Dagen har varit såhär: vaknade på morgon vid halv sju, sen körde mamma mig till skolan, efter skolan vid 3 tiden gick jag, louise och josse hem till mig, fixade oss och åt middag, halv fem kom mamma hem och vi körde direkt in till India där jag skulle göra min pircing. Kommer in i affären och hon börjar torka av min tunga och sätter två prickar. Efter det ber hon mig lägga mig ner, och nervös som jag var så skakade hela jag. Hon har en lärling med sig så hon berättar för henne medans hon gör det på mig. hon säger: "nu sätter vi tången såhär, sen sätter vi ett tryck, och nu sätter vi i pircingen" Jag bara " är ni redan klara:O"

Alltså det kändes ingneting :O

Lots of love
nathalie


Ullared!

Gick upp halv sju idag för att göra mig iordning, halv åtta satte vi oss i bilden för att hämta elinor och erika. Efter vi hade hämtat dom började vi köra upp till ullared. När vi var framme var det snöstorm:O !! men iallafall, tog en vagn och sen gick vi in. När dagen var slut så hade vi handlat för 9098 kr tror jag :)

När jag kom hem träffade jag josefine för hon ville se vad jag hade köpt. orkar inte skriva allt jag har köpt men det blev mycker saker iallafall. pusspuss.


For today

hejsan. iadg har det varit en lång skoldag, har inte hänt alls mycket. efter skolan hade jag följe med josse, sen vis halv 6 tiden stack vi till trelleborg för jag skulle följa med henne till moppekursen. jag blev så jävla lack på läraren för det fanns inte plats där inne och i med att jag var med som "stöd" till josse så fick jag va ute och frysa. jag var typ ute i en och en halv timme sen ringde jag pappa för jag palla inte va ute mer.Jag kände inte mina tår eller fingrar :O

Men nu sitter jag bara här och gör ingenting, kollar blandannat på matchen mellan sverige och albanien och sverige leder :D !

Snart ska jag gå och lägga mig annars kommer jag aldrig upp imorgon :) pusspuss.


HÖRLURAR!

Kolla vad jag hitta på Internet!
Eller hur är som söta, blev helt kär!
Ska lätt köpa sånna i rosa.


man mår som man förtjänar!

hejsan, igårkväll hos martin vid ett tiden kunde jag inte stå på mina ben! för jag hade högklackat så Michael fick bära mig överallt. jag hade så jävla ont! :(

Nu är mina fötter helt svulna men jag får skylla mig själv faktiskt. Idag ska jag inte göra något speciellt, jag ska skriva klart min uppsats och sen ska jag träffa josse men v ska nog bara sitta inne idag. 

 

lördag, fest hos lillmartin

dagens planer: först in till stan med mamma och syrran, köpte ett par svarta pumps. träffa josse, emma och jessica för dom ska fixa sig hemma hos mig innan vi åker till martin, drar till martin, festar, sen kommer mamma och hämtar oss klockan två.

Denna kvällen va den roligaste på LÄNGE säger jag bara! det var så mycket trevligt folk hos martin och det blev inget bråk eller något som gick fel och det är jag glad över. så ett stort tack till alla <33


måndags kvällen

Efter praon idag så träffade jag lousie och josse, dom kom över till mig med en film som vi sen satte oss och kolla på. En riktigt bra film ! HANNAH MONTANA! :D

Sen följde vi louise en bit för hon skulle hem till sin kusin och äta sen sova där. senare på kvällen poppade jag popcorn och satte mig framför tv:n och kollade på svenska hollywood-fruar, sista avsnittet idag! :( 
kommer sakna dig Anna Anka <3

pusspuss.

 

prao, dag 1

Idag började min prao på solgården i Klågrup, det är ett ålderdomshem.
började klockan åtta med att hjälpa en dam upp ur sängen för hon hade pissat ner sig !
höll på att spy asså :O
Sen fick jag hjälpa till med allt annat under dagen.
klockan halv tolv gick jag och towa till klågrupsskolan för att äta mat, kom tillbaka klockan halv ett för att duka av det gamlingarna har ätit.

slutade egentligen 15.00 men fick gå 13.30 men jag missade bussen!! :(

Praon fortsätter imorgon och fram till torsdag great (Y)

härliga söndag

hello, idag vaknade jag klockan nio! ovanligt, JADÅÅ!
gick upp och åt lite frukost sen satte jag mig vid datan.

senare idag, när josse har kommit hem så ska vi till Vaningen och bada tänkte vi.
efter vi har varit och badat vet jag inte vad vi ska göra men vi går säkert ut eller nått.
pusspuss.


storm

hejsan.

FY FAN VAD DET BLÅSER! :O

Vaka klockan halv 12 idag, gjorde mig iordning sen stack jag, mamma och syster till stan.
dom släpte av mig på jägersro för jag skulle handla viterskor sen körde dom vidare till fyndbörsen för emelie skulle handla smink. Sen kom dom och hämta mig och vi körde till mobilia för emelie skulle se fall en jacka fanns där.

när jag kom hem träffade jag josse och sen gick vi hem till emma och där spelade vi lite kort och sånt sen stack jag hem och chilla film med familjen.


For today

idag vaknade man och märkte att det var skit väder, det var kallt och det regnade!
och skolan var så jävla dryg, hade no-prov och det gick sådär och gjorde byxor på slöjden och det gick åt helvete! förlåt för uttrycken men detta har verkligen varit en jättedålig dag. Iallafall när jag skulle köra hem så funkade inte moppen så pappa fick komma och laga den. väl hemma så kollade jag på tv och gjorde lite läxa sen träffade jag louise och josefine sen stack vi ner till stjärnan.

Vill dock köpa viterskor för det är riktigt kallt ute ! 

 

RSS 2.0