Tisdag.

Andra dagen i skolan då. Rätt skönt att börja igen för nu har man något att göra om dagarna, dock är med tråkigt med läxor och nationellaprov som kommer framöver men man ska inte klaga man slipper innte undan ändå! Sen efter skolan så kommer man hem lagar nudlar och sätter sig framför tv och där sitter man sedan till mamma och pappa kommer hem och lagar mat till en. Och dom kommer väll hem vid fyra halv fem sen efter maten blir det tv och sen om man orkar röra på sin f*ta röv går man väll ut en sväng men inte lång tid. Och det tråkiga är nu att man kommer skriva om exakt samma saker varje dag nu på bloggen vilken är fett drygt!! men men ni kommer väll stå ut hoppas jag, nä nu sitter jag i mina egna tankar och bara skriver och skriver men det blir lätt så när man kommer in i någonting. Så nu satte jag stopp och ska förmodligen gå och lägga mig snart, börjar kvart över nio imorgon, NICE! många pussar till er alla <3



Johan och Freppe sommaren 09' tiderna på stjärnlivs.... Bulle bulle bulle. HAHA!

Sista helgen innan skolan börjar igen.

Fredag:
Va hemma hos Mattias, sen sov jag hemma hos josse.

Lördag:
Fest hemma hos Josefine&Johan, massa trevligt folk, dock bara äldre men man lärde känna många iallafall.
Sen vid ett kom min mamma och hämtade mig och josse.

Söndag:
Vaknade vid 12 sen åt jag och kollade på tv med mamma och pappa, nu är dom uppe i stugan och hämtar min syster för hon har haft fest där uppe. Ska snart börja göram mig iordning för sen ska jag träffa josse och sen ska jag träffa min efterlängtade emma! Vet inte hur dagen ser ut sen men ni kan ju höra av er.


freeeeedag!! kan det bli bättre?

Nääää för det kan det inte!

Idag vaknade man vid tolv som vanligt, sen har jag bara softat hela dagen. Nu är klockan halv fem och klockan fem ska jag, mamma, syrran och nina äta på mc. 
Sen ska jag träffa josse men jag vet inte vad som händer sen, vi hittar väll på något som vanligt. Blir nog sova hos josse idag också. 
Annars är det bara att höra av sig ;D

Måndag, men man har ju lov!

Så jävla nice att inte gå i skolan, gahhh!! Finns inget bättre..

Men jaja dagen har varit lite fram och tillbaka:
Först vaknade man vid tolv, gick ner och gjorde lite frulle, sen blev det lite bad, fix och data. Ringde josefine när jag var klar. Sen så ringde vi Tonny Montana så kom han och hämtade lilla mig och lilla josse. Åkte runt med han lite. På vägen träffade vi Andy, Jerkar, Iza och Camilla, körde ytterligare runt lite, sen skulle tråkisarna hem så vi drog också hem. Kollade lite på Paradice Hotel, trillade lite i trappan. Gick ut och träffade Johan som jag har saknat mega mycket!! Sen hände inte så mycket mer, men mycke har man gjort idag och det tar på krafterna faktiskt! Så nu ska jag bädda ner mig i sängen, SKÖNT! och det ska väll dom flesta göra med, så ni får sova så gott<33


tredje januari..

Idag vaknade jag upp hos josefine, igår var jag först hos Filip Osltrell och åt middag, världens godaste mat !!!
Efter det så stack jag ut med filip, sen träffade jag Josse och Louise. Vi gjorde inte så jätte mycket men lite saker hittade vi på. 

Idag ska jag träffa Josse, Louise, Higg och Ron. Vi får väll se vad som händer, kanske bara blir glida runt lite i Svedala. 

Just nu är klockan fem över fyra och ska äta halv fem, sen blir det fix och sen darar jag ut. 

Och en till sak..... VI BÖRJAR SNART SKOLAN!!! vill verkligen inte.

  

jaauu...

Lördag 02-01-2010

Idag ringde oskar mig halv ett, var heeeeelt död! Somnade om sen ringde Josse mig halv tre fortfarande helt död. men jag tänkte att här kan man inte ligga hela dagen, så jag gick upp och åt lite frukost sen gick jag hem till josse. Var där en liten stund sen körde hennes pappa oss till byn för vi skulle äta pizza med louise. Efter pizzan så hade vi inget att göra så vi gick hem till olle och var där resten av kvällen. Smsade mamma klockan 12 sen kom hon och hämtade mig.

En rätt bra dag idag, var lite trött hela dagen bara men det är smällar man får ta.

Ha det så bra pussar och kramar  <3


RSS 2.0